Blog Standard Layout

Blog template available with right, left or without sidebar.

Dexandra Perfume Review : Bau Sama Original Perfume

bau original perfume

Dexandra Perfume Review : Bau Sama Original Perfume

Saya pengguna tegar perfume DKNY be Delicious & Victoria Secret Bomshell.

Saya memang dah selalu tengok Dexandra Perfume ini tapi tak pernah nak try sebab dalam hati saya kata takkan boleh sama dengan yang original.

Satu hari saya cuba-cuba sapu Dexandra be delicious kat lengan. Woww…hebatnya Puan Ernayanee Nur Julaimi. Sebiji bau yang original saya dok pakai tu. Patutlah boleh terjual sampai beribu botol.

Alhamdulillah saya bangga sangat meliaht kejayaan Puan dan team Puan. Sekarang saya dah jadi pengguna Dexandra. Semoga Dexandra akan terus maju di seluruh dunia. Amin

Sumber : Facebook Hasliza Mohd Noor

Dexandra Perfume Review : Terbaik! Saya Bagi 100 Bintang

bau wangi dexandra

Dexandra Perfume Review : Terbaik! Saya Bagi 100 Bintang

Assalamualaikum.

Saya tulis nih tiada apepun tapi memang nak cakap benda jujur. Dulu bising bising jugakk kenapa lahh tak ada orang jual minyak wangi yang wnagi dia memang ohsem dan tahan lama.

Then kawan syorkan Dexandra Perfume nih tapi at first saya tak nak sebab dah fedup and malas percaya nak try benda-benda macam nih.

Cakap tahan lama bau kalah minyak wangi antarabangsa semua tapi last-last hampeh! Then bila tiba birthday saya one month after that kawan saya hadiahkan Dexandra Dunhill Red. Esok kan harinya saya nak ke kuliah the try lah sembur 2 3 kali kat baju semua perghhh keluar je titsan spray tuh memang jujur cakap bau dia mengoda terus. lepas tuh ingatkan sekejap je bau sekali tahan sampai malamlahh.

Even berpeluh sekalipun! Jadi saya memang berpuas hati dengan dexandra! Terbaikk!! Kalau ada 100 bintang saya bagi 100 bintang. Benada memang terbaik bukan tipu punya. All the best dexandra!

Sumber : facebook Wanns Rahim

Dexandra Perfume Review : Memang Best dan Long Lasting

bau best

Dexandra Perfume Review : Memang Best dan Long Lasting

Saya memang seorang penggemar perfume. Memang suka kaji dan search pasal perfume kat Google. Lepas itu mula berjinak-jinak dengan pefume dari butik Vistoria Secret dan Bath and body works. Sebab yang tu je mampu.

Nak beli designer perfumes kat Parkson terlalu mahal bagi saya. Tapi malangnya, perfume ni tak tahan lama. Lepas tu dengar pasal Dexandra yang tengah viral ini, saya pun trylah. Hehe. First perfume saya dari Dexandra perfume iaitu bombshell. Memang best dan long lasting sangat.

Saya pun dah daftar dropship bawah team emerald green sekarang dan ada page sendiri. El Dexandra Shop. Semoga Dexandra sentiasa maju

Dexandra Perfume Review: Harga RM65 Boleh Dapat Haruman Yang Saya Suka

harga dexandra perfume

Dexandra Perfume Review: Harga RM65 Boleh Dapat Haruman Yang Saya Suka

Seriously bangga dengan fakta bahawa De’xandra adalah produk bumiputera yang sangat berkualiti. Walaupun sebagai company baru bertapak yang masih banyak kelemahan untuk diperbaiki, dari segi haruman dan rangkaian baunnya tidak mengecewakan.

Pilihan perfume saya sendiri dari dulu yang hanya mampu nak beli sekali sekala sahaja apabila ada budget. Sekarang sudah boleh pakai selalu.

Memang saya cerewet sebab hidung sensitif tetapi happy sangat dengan harga RM65 boleh dapat haruman yang saya suka plus mesra hidung sensitif macam saya dan husband. Keep it up..

Dari: Zaujah Hijau di Facebook

 

 

Dexandra Perfume Review : Ya Allah Wangi

dexandra perfume

Dexandra Perfume Review : Ya Allah Wanginya!

De’Xandra? Saya pernah beli, tapi saya ada bau kawan saya pakai. Ya Allah wanginya. Berapa ratus punya minyak wangi hang pakai? Dia boleh jawab tidak sampai ratus aiihh sebotol. Wangi bak hang.

Sampai kalau boleh lalu sebelah boleh kenal bau dia. Siap minta sembur sedikit di tangan. Wangi tahan lama juga nah?

Balik rumah pun masih bau lagi. Lagi teruja habis pula tengok Nabil dan Zira menjadi Duta. Bukan main seronoklah orang kampung jadi duta (den orang negeri Sembilan). Gagah tau dok cari di Instagram mana nak beli..

Dari : Hani Meow

NAK KOREK LAGI RAHSIA DARIPADA TOP STOKIS MACAM SAYA? CALL @ WHATSAPP PUAN NORA.

019-2165100

HUBUNGI SAYA!
close-link
dexandra pefume
Ada akak tu baru masuk minggu lepas. Bulan ni dah jana RM1K. Anda?
DAFTAR SINI!
40% Yang Terima Email Dari Saya. Sudah Jana 4 Angka!
Saya akan berkongsi kepada anda pendapatan 4 angka senang-senang je boleh dapat..
Saya Pun Mahu