Dexandra Perfume Review : Terbaik! Saya Bagi 100 Bintang

bau wangi dexandra

Dexandra Perfume Review : Terbaik! Saya Bagi 100 Bintang

Assalamualaikum.

Saya tulis nih tiada apepun tapi memang nak cakap benda jujur. Dulu bising bising jugakk kenapa lahh tak ada orang jual minyak wangi yang wnagi dia memang ohsem dan tahan lama.

Then kawan syorkan Dexandra Perfume nih tapi at first saya tak nak sebab dah fedup and malas percaya nak try benda-benda macam nih.

Cakap tahan lama bau kalah minyak wangi antarabangsa semua tapi last-last hampeh! Then bila tiba birthday saya one month after that kawan saya hadiahkan Dexandra Dunhill Red. Esok kan harinya saya nak ke kuliah the try lah sembur 2 3 kali kat baju semua perghhh keluar je titsan spray tuh memang jujur cakap bau dia mengoda terus. lepas tuh ingatkan sekejap je bau sekali tahan sampai malamlahh.

Even berpeluh sekalipun! Jadi saya memang berpuas hati dengan dexandra! Terbaikk!! Kalau ada 100 bintang saya bagi 100 bintang. Benada memang terbaik bukan tipu punya. All the best dexandra!

Sumber : facebook Wanns Rahim

Leave a Reply

NAK KOREK LAGI RAHSIA DARIPADA TOP STOKIS MACAM SAYA? CALL @ WHATSAPP PUAN NORA.

019-2165100

HUBUNGI SAYA!
close-link
dexandra pefume
Ada akak tu baru masuk minggu lepas. Bulan ni dah jana RM1K. Anda?
DAFTAR SINI!
40% Yang Terima Email Dari Saya. Sudah Jana 4 Angka!
Saya akan berkongsi kepada anda pendapatan 4 angka senang-senang je boleh dapat..
Saya Pun Mahu