Dexandra Perfume telah BENAR_BENAR hidup saya
Masa lebih fleksibel dengan keluarga, mesin duit lebih hebat daripada masa saya makan gaji…


“DARI MAKAN GAJI BIASA-BIASA KINI USAHAWAN BERBISA”


 

Selamat Datang Tuan, Puan dan Cik ke Website Dexandra Perfume Kami

Pastinya anda datang ke sini kerana masih tercari-cari lagi peluang pendapatan tambahan yang lumayan di masa tahun 2017 yang cukup mencabar ini. Nah....anda di website yang betul sekarang ini!

dexandra perfume

Saya bermula dengan modal serendah RM150 sebagai seorang Dropship Dexandra Perfume atau Promoter pada masa itu sekitar bulan November 2015, dan dengan berkat usaha dan kuasa Allah saya berjaya upgrade Agen Dexandra bermodalkan RM1060 dan kini telah pun bergelar Stokis dengan ‘unlimited income’. MasyaAllah..semasa saya menulis ini, income Dexandra saya telah mencecah 6 angka alhamdulillah…Saya masih ingat dengan berbekalkan hanya sebuah handphone cabuk, saya gagahkan juga bermula dengan buat promosi di FB sahaja, memandangkan saya masih bekerja di sebuah Syarikat Minyak Negara, dan juga malu sangat2 untuk jadi jurujual kononnya. So fokus di FB. Tahukah anda FB adalah lubuk manusia berkumpul dan sangatlah rugi bagi kita tak memanfaatkannya!

Walaupun sangat sibuk kerja balik lewat petang kadang-kadang senja baru sampai..namun tak membantutkan niat saya untuk mulakan bisnes. Saya beroperasi di waktu malam dan adakalanya tidur hingga 2-3 pagi melayan customer. Income geli-geli saya pada dalam 2 minggu pertama tu tak banyak sekitar RM4000..sikitlah berbanding gaji saya..Namun RM4000 itu sungguh banyak sebagai pendapatan tamabahan akan income ‘Part Time’! Saya nekad saya mesti teruskan, demi anak-anak dan masa depan keluarga..Jika anda seorang yang makan gaji macam saya dulu, anda tentu faham akan kehidupan makan gaji yang sungguh mencengkam..walaupun gaji besar bekerja di Syarikat Korporat Oil dan Gas pula tu..namun sedih sangat sebenarnya sebab tiada kebebasan masa, tersepit dengan dan sangat sibuk meeting sana sini, sehingga anak-anak dan suami pun terabai..mana taknya keluar gelap, balik pun gelap..stress sangat sangat..

Saya banyak belajar… dalam hidup ini, jangan hanya merungut, rezeki takkan datang bergolek tanpa dibuat sesuatu. Lama saya mencari dan mencari peluang untuk memulakan bisnes dan nikmati kehidupan bebas masa seperti yang selalu diceritakan dalam buku2 motivasi. Apa yang saya tak cuba?..Saya orang banyak duit kononnya, nak terus bermula dengan Franchise, hangus!

RM100,000 begitu sahaja akibat membuta tuli buat keputusan tanpa ada mentor bagi tunjuk jalan. Ikut kata hati..Tapi saya tak berputus asa, saya usahakan pula franchise lagi, yang kedua, dengan menjual barangan bayi. Subhanallah, lagi skali jatuh terlungkup, tak mau cerita berapa banyak yang habis..Kemudiannya saya tiada pilihan duit dah banyak habis, MLM pilihan terakhir. Alhamdulillah Allah beri ilmu kegagalan lagi pada saya..hingga ULTIMATENYA , saya ambil kursus untuk keluarkan produk sendiri yang memang dah jadi trend sekarang. Saya sedar dan saya dah belajar yang BISNES IS NOT ABOUT PRODUCT, tapi saya degil, nak juga keluar produk. Nyaris Tak terbang lagi RM50,000.

Design dah siap, kilang dah contact, tinggal nak transfer duit jer lagi untuk first MOQ. Syukur Allah lorongkan saya bertemu dengan FB founder Dexandra Perfume, disaat saya baru nak launch produk pertama saya.

Posting founder time tu tentang pencapaian stokis – stokisnya yang dah cecah RM70,000 hingga RM80,000. Subhanallah, tertariknya saya dengan sharing beliau. Seperti ditarik-tarik, Allah kuatkan hati saya untuk menghubungi Puan Ena, bos Dexandra Perfume, dan saya terus tertarik untuk bermula memandangkan kos permulaan yang sangat rendah RM150 sahaja!. Nahh! Hasilnya memang tak sangka jual Perfume sangat mudah, especially online. Saya guna TESTIMONI POWER, ayat COPYWRITING gila2 cayaqq, perghhh RM4000 dalam masa 2 minggu!!

Selepas itu, saya upgrade kepada agen Dexandra perfume….

  • jualan Perfume Dexandra makin laju
  • FOKUS makin meningkat
  • sales mencanak-canak tak sangka hinggakan dlm masa 3 bulan sahaja saya sudah layak untuk
  • menjadi STOKIS DEXANDRA PERFUME !

MasyaAllah rezeki Allah maha luas. Semasa naik stokis Dexandra Perfume, income baru belasan ribu, kini setelah genap setahun income sudah mencecah ratusan ribu, satu angka yang tak pernah saya fikir saya akan dapat. Terus saya lupakan produk yang nak launch sebelum ini. Hehe..

Saya akhirnya mengambil keputusan untuk buat FULL TIME dan RESIGN dari pekerjaan saya yang saya ‘ternak’ selama 10 tahun. Alhamdulillah syukurrr sangat-sangat dengan rezekiMu ya Allah…

Dan pada hari ini, saya semakin BAHAGIA membahagiakan team-team di bawah pengurusan dan sistem yang saya bangunkan untuk sama-sama buat income dan follow jejak saya dari Dropship Dexandra Perfume kepada stokis. Dalam masa setahun ini, ada team saya yang dah mencecah income ratusan ribu, puluhan ribu, dan mereka adalah dari kalangan surirumah sahaja! Sungguh berbisa kan?

Penangan bisnes Perfume Dexandra ni! Yang penting TAK PERLU PRODUK SENDIRI okay..!

Hmm, Itulahh kisah saya…

 

Ok Now, next move, Tentang ANDA PULA!.

Adakah anda masih ditakuk yang sama, hanya merungut dan pasrah dengan kehidupan. Serba tidak cukup hidup dengan penuh kesibukan

Bertindaklah sekarang, ramai yang dah berjaya, ramai yang dah pun berpendapatan selesa, macam mana mereka buat?..Nampak macam senang sangat orang berjaya..Sebenarnya Satu ajer, ‘Orang BERJAYA, bertindak bila nampak peluang, orang GAGAL pula memberi seribu ALASAN menolak peluang’ Yang penting, ada DESIRE untuk berubah. Adakah anda ingin dan bersedia untuk mengubah kehidupan anda dari yang biasa-biasa kepada LUAR BIASA? InsyaAllah kami akan tunjukkan cara bagaimana saya dan team Dropship saya boleh buat income dari 3, 4, 5 dan 6 angka sebulan. Memang ada ya, memang ramai yang dah capai 5 angka sebulan dalam masa kurang dari setahun. Siapa sangka dari RM150 sahaja, boleh raih pendapatan 10 kali ganda dengan hanya jual perfume?.

KOLEKSI TESTIMONI Pendapatan Agen dan Dropship Dexandra Perfume Kami

Sesiapa sahaja memang boleh bercakap tentang sales meletup, tapi tak ramai yang boleh buktikannya. Lihat dulu screenshot sales team kami, angka-angka dibawah ini, the real one!.

 

 

 

“PELUANG JANA PENDAPATAN SEHINGGA RM5000 SEBAGAI DROPSHIP BERSAMA DEXANDRA PERFUME”

Peluang untuk anda pula!

Team kami ingin membuka peluang kepada mereka yang betul-betul ingin bertindak dan komited untuk jana pendapatan sampingan sehingga ada yang boleh buat sebanyak RM5000 sebulan hanya sebagai dropship DeXandra Perfume. Ya…team kami telah pun buktikan kepada anda yang bisnes perfume mampu menjana pendapatan lumayan.

Malah melalui program yang bermula dengan dropship ini, ramai dari team kami yang telah pun menjalankannya secara full time memandangkan permintaan dan sales yang meningkat secara konsisten setiap bulan. Pernahkah anda terfikir sampai bilakah anda ingin bergantung kepada gaji bulanan anda tanpa berusaha untuk mencari sumber pendapatan tambahan?

Income kami secara kumulatif selama setengah tahun pertama 2016 telah menjangkau RM900,000. Hanya sebagai pengedar DeXandra Perfume yang bermula dengan dropship. Alhamdulillah angka ini meningkat bulan demi bulan sehingga sekarang.


BISNES APA YANG TEAM DEXANDRA PERFUME TAWARKAN?


Setelah hampir 6 bulan team kami menjalankan perniagaan perfume bermula secara online yang berpusat di bandar KL sahaja, kini kami ingin melebarkan jaringan team kami ke seluruh Malaysia bagi memberi peluang kepada semua untuk kami kongsikan tips dan pengalaman berniaga perfume yang insyaAllah mudah untuk anda buat side income.

Niat kami adalah untuk bantu usahawan yang baru dan lama untuk menceburi perniagaan minyak wangi yang telahpun mengubah kehidupan ramai agen kami. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online dan offline, ada group support for life yang akan sentiasa membantu anda, serta otai2 yang sedia sharing knowledge apabila diperlukan.

AWAS, ini bukan MLM dan seangkatannya, bisnes kami tulus, sistem kami telus. Siapa buat dialah yang dapat, insyaAllah. LAKU KER JUAL PERFUME?

Produk evergreen, produk desire, yang bila habis, orang nak lagi. Faham maksud kami?..Ya…setiap 3 bulan, customer yang sama akan repeat order 2 botol. Kenapa 2 botol?..inilah rahsia marketing kami, yang bakal didedahkan nanti..

Cuba bagitau, siapa yang tak suka perfume? Yang tak pakai perfume memang ramai sebab takut nak beli, MAHAL! Inilah tugas kita sebagai agen dropship, perkenalkan perfume JENAMA ANTARABANGSA ni pada seramainya kenalan, kena dgn harganya yang sangat murah, dari tak pernah, sekali 3 botol angkat, boleh?…Anda tak percaya,,? Jangan percaya selagi anda sendiri tak cuba..

APA KELEBIHAN DEXANDRA PERFUME?

Mesra Solat Halal Guna plant based ester ganti alcohol biasa Perfume EDP yang tahan sehingga 8-10 jam Saiz yang kecil dan mudah dibawa Kualiti dan wangi setanding original Diinspirasikan dari wangian antarabangsa yang menjadi kegilaan ramai

SO PUAN NORA, MACAM MANA NAK MULA?

Daftar Sekarang

 

Pakej dropship dexandra, bermula dari RM150, sekali sahaja.

  1. Anda hanya perlu bayar sekali sahaja
  2. Pendapatan berkali-kali selepas ini
  3. Dapat 2 botol perfume DeXandra Perfume 35ml
  4. FREE Flyers as marketing tool
  5. FREE Smell card as marketing tool
  6. Keuntungan RM20 sebotol

RM150

 

Kelebihan Sertai Kami

Di bawah ini adalah senarai kelebihan apabila menyertai kami

  • Butiran anda dikongsi di website POWER kami
  • Akses ke Group Eksklusif Whatapps
  • Ilmu FREE Pemasaran Facebook Gerila
  • Ilmu FREE Buat Ayat POWER untuk pelanggan
  • Berguru terus dengan Puan Nora, Antara Top Stokis
  • Group Support Bisnes for life

 

Anda berpeluang ikut jejak langkah mereka dengan syarat anda mahu komited dan ada matlamat untuk berubah. Bukan niat kami tk berlagak dan menunjuk2, tapi untuk memberi inspirasi dan bayangan yang anda juga PASTI berada dalam carta Top Seller kami.


Jangan Fikir Panjang, bertindaklah sekarang, hubungi nombor yang tertera di bawah :


Hubungi Kami

owner

Puan Noraliza Binti Alwi

Stokis Dexandra Perfume

Puan Nora adalah bekas kakitangan Petronas kini adalah usahawan sepenuh masa Dexandra Perfume. Bukan usahawan biasa-biasa, tetapi TOP Stokis di Malaysia dalam masa kurang 6 bulan!

owner

Cik Syaza

Eksekutif Khidmat Pelanggan

Beliau sentiasa berikan respon yang terbaik kepada kalangan agen dan dropship yang tak putus-putus membuat tempahan di bawah sistem yang kami bangunkan ini.


** Pengambilan agen terhad dan akan ditutup bila kuota kami penuh. Cepat BERTINDAK SEKARANG! **


Ini lagi contoh agen Dexandra Perfume kami yang tidak tunggu lama, terus hubungi saya. Kerana beliau percaya telah jumpa “guru” dan produk yang betul untuk beliau mula jana pendapatan tambahan.

Hasilnya….LUAR BIASA!!!

 


ALAMAT PEJABAT

Bandar Tun Hussein Onn, Cheras 43200 Selangor, Malaysia (Peninsular).

HUBUNGI KAMI

Facebook: Aura De'Xandra
WhatsApp: 019-2165100
Email: noraalwi81@yahoo.com
Call: 0192165100 / 0193566100
Website Dexandra Dropship & Agen www.leezaraperfumeria.com

NAK KOREK LAGI RAHSIA DARIPADA TOP STOKIS MACAM SAYA? CALL @ WHATSAPP PUAN NORA.

019-2165100

HUBUNGI SAYA!
close-link
dexandra pefume
Ada akak tu baru masuk minggu lepas. Bulan ni dah jana RM1K. Anda?
DAFTAR SINI!
40% Yang Terima Email Dari Saya. Sudah Jana 4 Angka!
Saya akan berkongsi kepada anda pendapatan 4 angka senang-senang je boleh dapat..
Saya Pun Mahu